15 december 2010

DILARA IS 4 JAAR, MEGA MINDY TAART IN RECORDTIJD

Zoals jullie weten heb ik 2 prinsesjes/dochters... Dilara, de jongste, was maandag 13 december jarig en dat hebben we vandaag gevierd... En als taartenbakster MOEST EN WOU ik perse zelf haar taart maken... Maar met bestellingen EN alles wat ik nog moest regelen de afgelopen dagen en vandaag heb ik haar taartje in een RECORD TEMPO gemaakt.
Dilara is fan van een heleboel disneyfiguren, maar toch houd ze het meest van Mega Mindy... Daar heeft ze kleren en schoentjes van. Dus tussen alle drukte door besloot ik een Mega Mindy taart voor haar te maken. En omdat er weinig mensen zouden komen ben ik gegaan voor een klein taartje... Anders is het zonde om het weg te gooien.
Gisterenavond heb ik in 10 minuten tijd het maskertje gemaakt die boven op de taart moest komen. Ik wou nog een Mega Mindy boetseren maar had er gewoon geen tijd voor (droogtijd etc.)
Vanochtend de kapsel gebakken, vullingen klaargemaakt e.d.
Meteen met de hulp van mijn manneke Johnny (die de taartje vulde en afsmeerde) de taart bekleed, masker erop. Ik had geen tijd om haar naam met de hand uit te snijden in Mega Mindy font. Dus heb ik ze door Johnny laten uitsteken.
Had de taart binnen een kwartier klaar maar ben er wel heel erg tevreden over.
En de jarige job en mijn oudste dochter Alara van 5 vonden hem GE-WEL-DIG.


Hier dan de jarige job Dilara aan het snoepen.. Nog van harte gefeliciteerd mijn schat, ik hou ontzettend veel van je. En hier mijn oudste dochter (die maar gekke bekken aan het trekken was) Hou ook ontzettend veel van jou...
Hier de MEGA DILARA taart met ingestoken sterretjes.


Het masker ;)
Ik heb ook maar de taart gefilmd. Geeft een beter beeld van de kleuren en het masker


Al met al hebben we een fantastische feest gehad... Ik heb het huis tot aan de trappenhuis toe versierd hihi...
Copyright turkishdelightcakes.nl